Vali Kızılcık, Çalışanlar Köyü’ne Misafir Oldu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Dernekpazarı İlçesine bağlı Çalışanlar Köyü’ne ziyarette bulundu. Köy Muhtarı Namık Kemal Dizdar’ın daveti üzerine Çalışanlar Köyü’ne gelen Vali Kızılcık’ı Dernekpazarı İlçe Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, İlçe Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, İlçe Emniyet Amiri Erdal Çelebi, İl Genel Meclis Üyeleri Yüksel Coşkun, Hüseyin Dereli, İlçe Müftüsü Abdullah Aksoy, İlçe Yazı İşleri Müdürü Numan Sabit Akyüz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Şahin ve Çalışanlar Köyü Muhtarı Namık Kemal Dizdar tarafından karşılandılar. Vali Kızılcık’a  İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras ve Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kul eşlik etti.

Çalışanlar Köyü’ne ziyarete gelen Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, “Çalışanlar Köyü Muhtarımız Namık Kemal Dizdar bana 4 defa mektup yazarak köyüne davet etti, bende bu daveti geri çevirmemek için programımı ona göre ayarladım ve sizleri ziyarete geldim” dedi. Muhtar Namık Kemal Dizdar ise, Vali Kızılcık’ı köylerinde ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, ” Sizleri burada bu köyde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bizleri kırmayıp buralara kadar geldiniz. Trabzon’da ve Dernekpazarı ilçemizde çok büyük hizmetleriniz oldu. Bu konuda başta size ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından muhtar Dizdar, Vali Kızılcık’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu. Vali Kızılcık köydeki 1932 yılından kalma eski köy okulunda incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve beraberindekiler Çalışanlar Köyü’nden ayrıldılar.