Sayın Valimiz Abdil Celil Öz Dernekpazarı’nda

Sayın Valimiz Abdil Celil Öz, ilçemiz hakkında bilgi almak ve ziyaretlerde bulunmak üzere 18.02.2014 tarihinde İlçemize geldi.

Sayın Valimiz ve beraberindekileri; Kaymakamımız Selim Erkovan, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlarımız Kaymakamlık önünde karşıladılar. Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçen heyet, Kaymakamımız Selim Erkovan tarafından sunulan brifing ile ilçemiz hakkında bilgi aldılar ve ilçemizde ki sorunlar hakkında görüştüler. Sayın Valimiz Abdil Celil Öz, ilçemizde ki sorunları Kaymakamımız Selim Erkovan ile her fırsatta konuştuklarını ve çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi. İlçemizde ki sorunların başında Kaymakamlık ve Emniyet Binalarının olmaması ve konut sıkıntı olduğunu söyleyen Sayın Valimiz Abdil Celil Öz, amaçlarının bu sorunları en kısa sürede çözmek olduğunu belirtti. Daha sonra Kaymakamlık makamından ayrılan Sayın Valimiz Abdil Celil Öz ve beraberindekiler, Dernekpazarı Belediyesini ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından tarihi Kondu Camii’ne giderek cami hakkında bilgiler aldılar.

İnceleme ve değerlendirmenin ardından Sayın Valimiz Abdil Celil Öz ve beraberindekiler ilçemizden ayrıldılar.

img_0029_resize img_0040_resize img_0042_resize P1040569 P1040582 P1040587 P1040593 P1040596 P1040603