Şampiyon Güreşçilerden Makam Ziyareti

İlçemizin güreşçileri başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kaymakamlığın, Belediyenin ve Halk Eğitimi Müdürlüğünün desteğiyle  ilköğretim çağındaki  çocuklar için açılan güreş kursuna  Dernekpazarı ve Çaykara İlçelerinden 60’ın üstünde  öğrenci  iştirak etti. Geçmiş yıllarda gösterilen başarılar artarak devam ediyor. Her seferinde ilimizi temsil etme hakkını kazanan sporcularımız Türkiye  Genelinde ve Ülkeler Arası yarışmalarda  olumlu sonuçlar elde eden etmişlerdir.

Erzurum’da düzenlenen 10-11 yaş grubu güreş ve koordinasyon(Koşu-Jimnastik )seçmelerinde güreşçilerimiz, 6 Birincilik, 1 İkincilik, 1 Üçüncülük ve 1 dördüncülük kazanarak  büyük bir başarı ile  ilçeye döndüler.

İlçemiz Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat’ı makamında  ziyaret eden güreşçilerimiz Kaymakamımız tarafından kapıda karşılanıp tek tek  öpülerek tebrik edildi ve ödülleri verildi.   Bu öğrencilerimiz ve başarıları :

1-      Halim Bilal Biber 25 Kg.  Birinci 2- Yunus Emre Yazar 60 Kg. Birinci 3- Fatih Şenaslan 50 Kg. Üçünçü 4- Eren Topaloğlu 41 Kg. Dördüncü

2-      Koordinasyon (Koşu ve Jimnastik dalında )

1-Sinan Akaydın 27.Kg. Birinci 2-Yusuf Kırmacı 30 Kg. Birinci-3-Fatih Selçuk Küçük 33 Kg. Birinci

4-Eren Topaloğlu 41 Kg. Birinci 5- Yunus Emre Yazar 60 Kg. Birinci-6-Halil Bilal  Biber .25.Kg. İkinci

7-Mehmet Şükrü Yanılmaz-30 Kg. İkinci liği kazandılar.

Halil Bilal Biber, Yunus Emre Yazici, Yunus Emre Yazar, Fatih Selçuk Küçük, Sinan Akaydın, Yusuf Kırmacı ve Mehmet Şükrü Yanılmaz  Rize-Artvin-Erzurum’da bulunan Güreş Eğitim Merkezlerinden birine girme hakkını kazandılar.

Geleceğin Pehlivanları  (2)Geleceğin Pehlivanları  (6)Geleceğin Pehlivanları  (7)