Öğrencilerimiz Diş Taramasından Geçti

Kaymakamlığımızın teşvikiyle kurulan “Dernekpazarı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği” ve “Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneği” işbirliği ile ilçemizdeki tüm öğrenciler diş sağlığı taramasından geçirildi.

Ağız ve diş sağlığı hastalıklarının en önemli sağlık sorunları arasında yer almasına rağmen maalesef ağız ve diş sağlımıza gereken önemi vermediğimiz bir gerçektir. Bu noktadan hareketle hem öğrencilerimizin bu konuda bilinç sahibi olmalarını sağlamak hem de diş tedavilerini gerçekleştirmek için harekete geçildi. İlçemizde bulunan Dr. Abdullah  Akgül  ile  yapılan  görüşme sonunda   İlçemizdeki tüm öğrencilerimizin  diş taramasından geçirilmesi programlandı. Muayene sonrası her öğrenciye içinde diş macunu, diş fırçası olan sağlık paketi  hediye  edildi.

di_sal_taramas_4 di_sal_taramas_5 di_sal_taramas_6 di_sal_taramas_7 di_sal_taramas_8 di_sal_taramas_3