Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Bayramlar; vatandaşlarımızın manevi dünyasında kardeşlik, dostluk ve samimiyetin öne çıktığı, halkımızın heyecanla beklediği, kırgınlıkların, dargınlıkların yerini dostluk, kardeşlik ve dayanışmaya bıraktığı ayrıca, sevgi ve saygının zirve yaptığı güzide günlerdir.

Örf ve ananeleriyle bir bütün olarak milli ve manevi bilincini oluşturmuş Milletimiz, inanıyorum ki bu bayramda da güzel ülkemizde son zamanlarda yaşanan üzücü olaylara rağmen huzur, mutluluk, hoşgörü ve yardımlaşma duyguları içinde yine kaynaşacak ve kenetlenecektir.

Bu düşünceler ile Kurban Bayramı’nın; ülkemize, milletimize, ilçemiz Dernekpazarı Halkına, bütün çalışma arkadaşlarıma, ailelerine kısaca tüm insanlığa sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini diliyorum. Bizlere düşen esas görevin; yarınlara, paylaştığımız bu güzel manevi atmosferlerin Milletimize yakışır şekilde aktarılmasını sağlamak olduğu düşüncesi ile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum.

Abdurrezzak CANPOLAT

Dernekpazarı Kaymakamı