Kaymakamımız Selim Erkovan’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri Devam Ediyor

Trabzon İl Müftümüz Keramettin Demir, il müftü yardımcısı Hasan Güneş, ilçe müftümüz Abdullah Aksoy, Çaykara müftümüz A.Fuat Baycan, ilçemiz vaizlerinden Hikmet Karaca,Kaymakamımız Sayın Selim Erkovan’ı makamında ziyaret ettiler.Trabzon İl Müftümüz Keramettin Demir,Kaymakamımız Selim Erkovan’a hayırlı olsun dedikten sonra Dernekpazarı İlçesi’nde yapacağı görevlerde başarılar diledi.

Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Osman Abanoz, Genel Sekreter Orhan Genç, Vakfıkebir Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Bilici ile Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman ile birlikte bir süre önce göreve başlayan Dernekpazarı Kaymakamımız Selim Erkovan’a makamında ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Ziyarette, Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Osman Abanoz ile Genel Sekreter Orhan Genç, Trabzon’da faaliyet gösteren dernek hakkında bilgi vererek, dernek olarak Çaykara ve Dernekpazarı’nın sorunlarının çözümünde destek olacaklarını belirterek, yeni görevinde Kaymakam Selim Erkovan’a başarı dileklerini ilettiler.

1376656_1384938988408052_1608767502_n SONY DSC P1030411