Kaymakamımız Sayın Abdurrezzak CANPOLAT’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Büyük Türk Milleti’nin yaşamında seçkin ve anlamlı bir yeri olan ve Büyük Önderimiz Atatürk’ün önderliğinde, milletimizden alınan güçle kurulan, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin 89. yıldönümüne, bütün yurtta olduğu gibi, ilçemiz Dernekpazarı’nda da sevinç ve coşku içerisinde ulaşmış bulunuyoruz.

Cumhuriyet, getirdiği çağdaş açılımlarla Türk insanının ufkunu genişletmiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımıza görülmemiş bir dinamizm kazandırmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, önünde uzanan aydınlık yolda, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutlar, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anarım.

Abdurrezzak CANPOLAT

Dernekpazarı Kaymakamı