Futbol Turnuvası Sona Erdi

Güney Mahallesi Muhtarı Yaşar Falcı öncülüğünde düzenlenen Dernekpazarım Kardeşlik ve Dayanışma Futbol Turnuvası, Atletik Gençlik ve Günebakan takımları arasında oynanan final maçı ile sona erdi.

Günebakan Takımını 4-3’lük skorla yenen Atletik Gençlik Takımı turnuvanın birincisi oldu.Turnuvada üçüncülüğü Solaklığı F.K. ,dördüncülüğü ise Anadolu Gençlik Takımı elde etti.Birinci olan takıma kupasını Kaymakamımız Selim Erkovan takdim etti.Kapanış konuşmalarında Kaymakamımız Selim Erkovan,turnuvaya katılan tüm takımlara verdikleri centilmence mücadeleden dolayı teşekkür etti ve dereceye giren takımların futbolcularını tebrik etti.Müsabakalarda yer alan futbolcularla çekilen hatıra fotoğraflarının ardından organizasyon sona erdi.

P1020834 P1020848 P1020889 P1020904 P1020927