DOKA tarafından Proje Hazırlama ve Yönetimi Eğitimi Verildi

Kaymakamlığımız tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan (DOKA) talep edilen ‘Proje Hazırlama ve Yönetimi Eğitimi’ teknik destek projesi Aralık ayında kabul edildi.

Kabul edilen proje doğrultusunda, Kaymakamımız Selim Erkovan Başkanlığında oluşturulan Dernekpazarı Kaymakamlığı proje ekibine, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Avrupa Birliği Ulusal ve Uluslararası Programlama Koordinatörü Mehmet Bozdoğan  tarafından ‘Proje Hazırlama ve Yönetimi Eğitimi’ verildi. Dernekpazarı İlçesi Kamu Kurumları ve Kuruluşlarında görevli memur ve öğretmenlerimizin yanı sıra, bu faydalı eğitim için vatandaşlarımızda talepte bulundular ve katıldılar.

‘Proje Hazırlama ve Yönetimi Eğitimi’ alan katılımcılar, proje nasıl hazırlanır, proje hazırlanırken uygulanması gereken adımlar nelerdir, nasıl destek alınır, kabul edilirliği nedir ve proje nasıl yönetilir konularında bilgilendirildiler.

P1040529 P1040532 P1040536 P1040538 P1040539 P1040544