Dernekpazarı Müftülüğü Diyanet Okuma Salonu Açıldı

İlçemiz Müftülüğünce Merkez Camii arkasındaki odalardan biri  ”Diyanet Okuma Salonu”  olarak dizayn edilerek  Kaymakamımız Abdurrezzak Canpolat,Belediye Başkanı Cemal Cansız,İlçe Milli Eğitim Müdür V. İbrahim Ayaloğlu,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Aydın ve Yardımcısı Vehap Kurt, Lise Müdür Yard. Ali Kurt, Ortaokul Müdürü Hüseyin Topaloğlu ve yardımcısı Kenan Sürmeneli, İlçemiz Müftüsü Abdullah Aksoy ve İlçe Müftülüğü personelleri, Ziraat Bankası Müdürü Ayşe Bayrak ve halkın katılımları ile açıldı.

Açılış öncesi ilçe Müftüsü Abdullah Aksoy kısa bir hoş geldiniz konuşması yaparak katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra Kaymakamımız Abdurrezzak Canpolat günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı ve okuma salonunun Dernekpazarlılara hayırlısı olmasını diledi.

Açılış kurdelasını Kaymakamımız Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Cemal Cansız ve İlçe Müftüsü Abdullah Aksoy birlikte kestiler. Katılımcılara pasta ve çay ikram edildi.

İkram sırasında Kaymakamımız Abdurrezzak Canpolat, materyallerin zenginleştirilmesi, imkanların artırılması için gayret edilmesi tavsiyelerinde bulundu. Kendilerinin ve gerekse diğer kurumların katkılarının tespit edilerek alınması talimatını verdiler. Hoş bir sohbetin ardından güzel dilek ve temennilerle program sona erdi.

Diyanet-Okuma-Odasının-Açılışı-8 (1)Diyanet Okuma Odasının Açılışı (6)dernekpazari_muftulugunden_anlamli_acilis_h1481Diyanet Okuma Odasının Açılışı (1)Diyanet Okuma Odasının Açılışı (4)