Dernekpazarı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kuruldu

11 Kasım saat 09:30’da Kaymakamımız Selim Erkovan öncülüğünde Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen, Dernekpazarı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin kuruluşu ile ilgili toplantıya Emekli öğretmen ve gazeteci Fahri Düzenli, esnaflarımızdan Ömer Büyük ve Mehmet Kadri Çıkrık, Çalışanlar Köyü Muhtarı Namık Kemal Dizdar, Çayırbaşı Köyü Cemal Akgül, Akköse Köyü Muhtarı Muzaffer Gür ve Murat Küskün katıldı.

Dernekpazarı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kuruluş toplantısında oy birliği ile alınan karar doğrultusunda emekli eğitimci Fahri Düzenli dernek başkanı seçildi. Dernekpazarı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin amacı: Eğitim, kültür, sanat, rehberlik ve sosyal alanlarda yürütülecek faaliyetlerle özel anlamda üyelerimize,genel anlamda ise yaşadığımız şehir ve ülkemiz insanlarının yerel ve evrensel değerlerle donanmış, içinde yaşadığı toplumun değerleriyle barışık, ülkesini seven, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır.

Dernekpazarı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

P1030736 P1030744P1030741