Bugün İnsanlık İçin Ne Yaptınız?

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan önderliğinde yürütülen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından tüm illerde uygulamaya konulan, İlimizde Trabzon Valisi Sayın Recep Kızılcık’ın eşi Sayın Sema Kızılcık himayelerinde, ilçemizde Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat’ın eşi Sayın Dilek Canpolat’ın başkanlığında yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” tanıtım toplantısı İlçe Müftülük Binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının öğleden önce ki kısmında toplantıya katılan kurum amir/müdürlerine ve memurlara ‘Gönül Elçiliği’ hakkında bilgiler verildi.

Toplantının öğleden sonra ki kısmında ise gönüllü olmak isteyen vatandaşlara konu ile ilgili bilgi verildi.

‘Gönül Elçiliği’ ve ‘Koruyucu Aile’ ile ilgili bilgiler duyurular kısmındadır.